Код на продуктот: dnevna soba balder
Достапност: На залиха
21.420,00 ден. 23.800,00 ден.

 Витрина Балдер REG1W

димензија  39 х 62 х 192 см


 Комода Балдер KOM4D

димензија 39 х 104 х 99 см


ТВ Комода Балдер RTV2S

димензија  42 х 135 х 48 см


Полица Балдер 120

димензија 31.5 х 120 х 31.5 см


Материјал

Иверка и медијапан


 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.