Slide Slide

висечка полица

100x5x19 cm

3490 мкд.

ТВ комода

159x50x55 cm

14490 мкд.

витрина К2

101x128x49 cm

18990 мкд.

комода

159x102x49 cm

22490 мкд.

витрина В1

69x201x49 cm

19490 мкд.

огледало

125x75x4 cm

22490 мкд.

клуб маса

102x45x65 cm

10990 мкд.

Slide

Роденденски

октомвриски флаер

Бесплатна

достава и монтажа

Попуст!
9,999.00 ден
2,990.00 ден3,290.00 ден
2,190.00 ден

Online оnly производи

Трпезариска маса Volker

3,490.00 ден
16,490.00 ден
5,590.00 ден10,690.00 ден
Попуст!

Комплет кујни

Кујна LIRA

Попуст!

Комплет кујни

Кујна LIRA

64,100.00 ден 54,485.00 ден
Попуст!

Комплет кујни

Кујна EVIA

201,050.00 ден 170,892.50 ден
Попуст!

Висечки елементи

Висечки елемент EVIA V7-90-1K1SP/4

16,900.00 ден 14,365.00 ден
Попуст!

Комплет кујни

Кујна TARA

148,800.00 ден 126,480.00 ден
Попуст!

Комплет кујни

Кујна MODERN (беж)

58,800.00 ден 49,980.00 ден
Попуст!

Детски соби

Детска соба TRIO

66,130.00 ден 56,210.50 ден
Попуст!

Детски соби

Детска соба PLAY

86,700.00 ден 73,695.00 ден
Попуст!

Душеци

Душек Вива

7,690.00 ден15,390.00 ден
6,921.00 ден13,851.00 ден
Попуст!
10,290.00 ден18,190.00 ден
9,261.00 ден16,371.00 ден
Попуст!
11,090.00 ден19,790.00 ден
9,981.00 ден17,811.00 ден
Попуст!
19,490.00 ден38,990.00 ден
17,541.00 ден35,091.00 ден
Попуст!
7,590.00 ден14,190.00 ден
6,831.00 ден12,771.00 ден
Попуст!

Душеци

Душек Бебе

1,190.00 ден 1,071.00 ден
Попуст!
2,190.00 ден 1,971.00 ден
Попуст!
12,190.00 ден22,090.00 ден
10,971.00 ден19,881.00 ден

Популарни Категории

Нашите брендови

Дополнителни акции

Последни Објави