Кариера

Станете дел од тимот на Алмак. Нудиме супер услови, много бенефити и работна средина во која ке уживате. Погледнете ги отворените позиции подолу.

Статус: отворена

Монтер

Монтажа на производи од асортиманот на Алмак.
Монтажа при достава и in store монтажа на мебел во салоните низ Македонија. Претходно работно искуство не е задолжително, плата по договор.

Аплицирај

Статус: отворена

Моделар

Дизајн на модели на квалитетен мебел. Потребно е да поседувате работно искуство во струката, да имате страст за дизајн и создавање на нови креации во светот на мебелот, да имате најмалку основни познавања на работа со компјутер, а работа со програми за дизајн како АrchiCAD ќе се смета за предност. Одлични услови за работа/плата по договор.

Аплицирај

статус: отворена

Продавач

Доколку сте амбициозни, љубезни и сакате да работите директно со луѓе – во секое време ќе најдеме место за вас во нашето големо Алмак семејство. Претходно работно искуство не е задолжително, усовите за работа се одлични.

Аплицирај

Статус: отворена

Архитект

Архитект за внатрешно уредување со завршено соодветно образование.
Потребни квалификации:
– завршено високо образование во струката;
– познавање на соодветни програми за дизајн (ArchiCAD, AutoCAD);
– претходно работно искуство НЕ е задолжително.

Аплицирај

статус: отворена

Магационер

Фабриката во Струмица има потреба од магационер на готов производ кој своите организациски способности ќе ги примени за да раководи
со распределба и безбедно складирање на готовиот мебел.
Претходно работно искуство не е потребно, плата по договор.

Аплицирај

Статус: отворена

Касиер

Одговорни, амбициозни и насмеани луѓе се нашето лице пред светот. Доколку имате желба да работите на каса во некој од нашите салони, претходно работно искуство не е потребно. Условите за работа се одлични.

Аплицирај