blank
Време на изработка: Времето на изработка и испорака за моделот е 3-4 недели.

Агол Фабио

24,490.00 ден

  • Димензии: Ш: 260х205 Д: 90 В: 70/90 cm
  • Димензии на пуштен: 210х140 cm
Погледни ги сите Штофови

blank blank blank

SKU: Не е достапно Категорија: Ознака: