54,490.00 ден 43,592.00 ден

Димензии: Ш: 313х236 В: 75/90 Д: 101 cm, пуштен: 118х190 cm

blank blank

blank
Време на изработка: Изработката и испораката на моделот се врши за 5 недели.
blank
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака. Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.

Видете повеќе

blank
blank
Агол Гент 3
Агол Гент 3

blank blank