Контактирајте не

Пополнете ја формата подолу, јавете се на еден од нашите телефонски броеви или посетете не во некој од нашите салони.
Дополнително, следете не и на социјалните медиуми, за да бидете во тек со сите активности.

Нашите салони

blank
ул. Перо Наков бр.108 а

Скопје

Контакт

+389 72 217 029
info@almak.com.mk

blank
Индустриска Зона Василево

Струмица

Контакт

+389 34 326 420
info@almak.com.mk

blank
ул.Шишка бр.51

Кавадарци

Контакт

+389 72 245 908
info@almak.com.mk

blank
ул.Васа Кошулчева (позади Пододекор)

Велес

Контакт

+389 70 241 522
info@almak.com.mk