Прикажани 1–16 од 29 резултати

Попуст
10%
27,990.00 ден
25,191.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Ново
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Aviano

48,990.00 ден
44,091.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
19%

Софа-бед троседи

Тросед Celine

43,300.00 ден
38,970.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Ново
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Codeno

46,790.00 ден
42,111.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Harvey

39,990.00 ден
35,991.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Imperial

40,990.00 ден
36,891.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Meduno

49,990.00 ден
44,991.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Ново
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Montasi

45,490.00 ден
40,941.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Софа-бед троседи

Тросед Porto

43,300.00 ден
38,970.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Троседи

Тросед Азра

25,490.00 ден
22,941.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%
21,790.00 ден
19,611.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%
27,990.00 ден
25,191.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Троседи

Тросед Бали

28,490.00 ден
25,641.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%
22,990.00 ден
20,691.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Троседи

Тросед Гала

26,490.00 ден
23,841.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022
Попуст
10%

Троседи

Тросед Го

28,490.00 ден
25,641.00 ден
Бесплатна достава и монтажа
Попустот важи до 30 јуни, 2022

Најпрактично парче мебел за мала квадратура - тросед! Освен што е омиленото место за седење и е исклучително практичен, истовремено може да биде и многу декоративен и со тоа да остави главен печат на вашата дневна соба. Кога разгледуваме троседи треба да знаеме дека може да имаат повеќе функции и тоа: дополнителен кревет за гости кои треба да преспијат, омилено место за игра со вашите деца, атрактивен детал во дневната соба или место за релаксација и одмор после напорен работен ден. Тапацираниот мебел е дел од секој дом затоа што го зазема најважното место од семејниот живот. Нудиме голем избор модели за сите кои сакаат тросед кој истовремено ќе биде удобен и модерен. Во нашите салони или онлајн може да најдете висококвалитетни троседи и модели во секој ценовен ранг. Особен хит се софа-бед троседите кои штедат простор и се идеално решение за сите кои не можат да си дозволат дополнителна спална соба. Се спуштаат и за миг се трансформираат во практичен лежај. Зграпчете ја вашата перница, омилената прекривка и уживајте во филмски маратон!