Showing 1–36 of 38 results

Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Фабио

23,490.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 3

53,490.00 ден
45,466.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Голино

46,990.00 ден
39,941.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Бали

50,990.00 ден
43,341.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Инес

29,990.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Браво

43,990.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Месина

49,990.00 ден
42,491.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Симон

46,990.00 ден
39,941.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Bonn

25,990.00 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Cambronne

36,990.00 ден
31,441.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Meduno

84,990.00 ден
72,241.50 ден

Аголни гарнитури

Агол Валери 2

36,990.00 ден

Аголни гарнитури

Агол Хјустон Мини

36,990.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Мерива

50,990.00 ден
43,341.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Ривер

54,990.00 ден
46,741.50 ден

Аголни гарнитури

Агол Порто

30,990.00 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Line

35,490.00 ден
30,166.50 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Virginia

32,990.00 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Мадрид

38,990.00 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Барселона

30,490.00 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Montmartre 1

36,990.00 ден
31,441.50 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Samos

65,990.00 ден
56,091.50 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Montmartre 2

43,990.00 ден
37,391.50 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Voltaire

30,990.00 ден
26,341.50 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Alma U-vers.

49,990.00 ден
42,491.50 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Alma

45,990.00 ден
39,091.50 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Rivoly

40,990.00 ден
34,841.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Aviano

83,990.00 ден
71,391.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 2

50,490.00 ден
42,916.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Ривер со два троседи

60,490.00 ден
51,416.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Ронд

31,490.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Перла

48,990.00 ден
41,641.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 1

73,490.00 ден
62,466.50 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Бахама

48,990.00 ден
41,641.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Фелипе

42,990.00 ден
36,541.50 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Престиж

77,990.00 ден
66,291.50 ден

Има ли подобар начин да ја освежите вашата дневна соба од нова аголна гарнитура? Ова извонредно парче мебел овозможува врвна релаксација и комфор за сите членови на семејството. Нашите аголни гарнитури се изработуваат од над 100 видови штоф, а вие може да го изберете оној кој најмногу се вклопува во вашата соба.

Освен тоа, може да одлучете дали аголот ќе биде на лева или десна страна според распоредот на вашата соба. Голем дел од нашите аголни гарнитури се спуштат и со едно движење на потпирачот, може да се опуштете во удобен кревет. Сепак, постои и можност гарнитурите да се направат фиксни и оптимизирани само за седење.

За комплетна удобност, секоја гарнитура доаѓа со солидна дебелина на сунѓер во седлото и различни висини во зависност од моделот. А бидејќи функционалноста е една од нашите движечки сили, во колекцијата ќе најдете аголни гарнитури со вграден простор за складирање.

Привлечно и корисно – тоа го добивате со секоја една гарнитура од нашите салони или онлајн. Сѐ што останува е да ја одберете вашата омилена!