Showing 1–36 of 123 results

14,990.00 ден

Плакари

Плакар Jimy

6,290.00 ден6,790.00 ден
Попуст

Плакари

Плакар Арти 3

28,990.00 ден
24,641.50 ден
Online
Only
11,990.00 ден13,090.00 ден

Плакари

Плакар Кико 3K

10,790.00 ден11,890.00 ден
76,690.00 ден
Попуст
78,990.00 ден 59,242.50 ден
Попуст

Плакари

Плакар Арти 5

32,990.00 ден34,490.00 ден
28,041.50 ден29,316.50 ден
7,190.00 ден7,890.00 ден
18,690.00 ден

Плакари

Плакар Ф-180

24,590.00 ден

Плакари

Плакар Ф-240

30,490.00 ден
Попуст

Плакари

Плакар Gala-P32

46,990.00 ден 35,242.50 ден
Попуст

Плакари

Плакар Gala-P22

30,190.00 ден 22,642.50 ден
25,990.00 ден
21,490.00 ден
24,990.00 ден
Ново
24,790.00 ден
Ново
Попуст
17,490.00 ден 13,117.50 ден
Попуст
24,890.00 ден 18,667.50 ден
Попуст
20,290.00 ден 15,217.50 ден
Попуст
12,990.00 ден 9,742.50 ден

Плакари

Плакар Alfa 220-OG

46,490.00 ден

Плакари

Плакар Alfa 150

29,990.00 ден
Ново
Попуст
29,190.00 ден 21,892.50 ден
Ново
Попуст
22,190.00 ден 16,642.50 ден
12,790.00 ден
Попуст
150,990.00 ден 113,242.50 ден
Попуст
138,990.00 ден 104,242.50 ден
Попуст
129,990.00 ден 97,492.50 ден
Попуст
128,490.00 ден 96,367.50 ден
Попуст
116,990.00 ден 87,742.50 ден
Попуст
110,990.00 ден 83,242.50 ден
Попуст
112,490.00 ден 84,367.50 ден
Попуст
105,990.00 ден 79,492.50 ден
Попуст
102,490.00 ден 76,867.50 ден

Изреката ,,за вкусови не се дискутира” е токму она што би го кажале кога зборуваме за различните потреби за чување облека и додатоци. За да одговориме на сите специфики, нудиме огромен асортиман на плакари погодни за секаков простор, стил, и буџет.

Силно веруваме дека плакарот треба да се истакнува и да внесува сјај во собата. За среќа, токму тоа го прават плакарите од нашата колекција. Нудиме речиси сѐ, од мали парчиња кои штедат на простор и го извлекуваат максимумот од малите домови до големи, привлечни компоненти што можат да го држат секојa ситнурија во вашиот живот.

Ако го посакувате луксузот од повеќе простор, нашите плакари собираат многу облека и доаѓаат со полици и фиоки. Живите бои, висококвалитетните материјали и механизмот на меко затварање ќе им ги исполнат желбите дури и на најизбирливите купувачи.

Идеалниот плакар ќе и даде ефикасност на вашата дневна рутина и ќе воведе ред. Така, облеката и додатоците ќе ви бидат уредно организирани и лесно достапни, при што брзо ќе можете да одлучете што ќе облечете тој ден без да копате низ купишта.

Зграпчете го вашиот следен омилен додаток и припремете се да уживате во придобивките со години натаму!