Прикажани 17 резултати

Брза
испорака
Попуст

Душеци

Душек Вива

12,990.00 ден20,990.00 ден
10,392.00 ден16,792.00 ден
Брза
испорака
Попуст
14,990.00 ден24,790.00 ден
11,992.00 ден19,832.00 ден
Брза
испорака
Попуст
14,990.00 ден25,990.00 ден
11,992.00 ден20,792.00 ден
Брза
испорака
Попуст
17,990.00 ден30,990.00 ден
14,392.00 ден24,792.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Fresh Air

7,690.00 ден14,990.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Бебе

1,650.00 ден1,897.00 ден
Брза
испорака
2,990.00 ден3,438.00 ден
Брза
испорака
Попуст
16,190.00 ден28,590.00 ден
12,952.00 ден22,872.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Comfy Nova

3,290.00 ден6,990.00 ден
Брза
испорака
Попуст
17,990.00 ден29,590.00 ден
14,392.00 ден23,672.00 ден
Брза
испорака
Попуст
20,390.00 ден30,690.00 ден
16,312.00 ден24,552.00 ден
Брза
испорака
4,990.00 ден9,490.00 ден
36,590.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Balance

10,990.00 ден20,790.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Active

9,590.00 ден16,990.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Perfect

10,590.00 ден18,990.00 ден
Брза
испорака
4,790.00 ден8,190.00 ден

Како да одлучите дали е време за промена на вашиот душек? Едноставно, слушајте го своето тело! Дали наутро се будите одморени и свежи, или пак поуморни и со болки во различни делови од телото? Дали навечер додека спиете бескрајно се превртувате и никако не можете да најдете соодветна, удобна позиција? Дали и откако ќе ја смените страната на душекот нема подобрување? Веројатно сфативте, вам ви е потребен нов и квалитетен душек за континуиран и здрав сон – за да се разбудите наспани.
Пред да тргнете во потрага по нов душек, направете кратка анализа за она што ви е потребно, а ние можеме да ви ветиме:
– квалитетни душеци за кревет;
– одлични цени;
– различни нивоа на висина и квалитетен состав;
– двострани душеци;
Два најважни критериуми се: удобност и соодветна потпора. Вашите лични преференции се важни, но секогаш имајте на ум дека кога ќе легнете – р’бетот треба да е прав. Откако ќе си ги одговорите прашањата, вие сте веќе на половина пат да го изберете вашиот нов душек! Преостанува да ги разгледате моделите внимателно читајќи ги спецификациите и да одлучите!