blank
Време на изработка: Изработката и испораката на моделот се врши за 6 недели.

ТДФ Мерива

57,490.00 ден
48,866.50 ден

Димензии:

тросед: 230x100x88 cm
двосед: 160x100x88 cm
фотелја: 78x100x88 cm

Погледни ги сите Штофови