Прикажани 27 резултати

Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Фабио

23,490.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 3

53,490.00 ден 43,861.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Голино

46,990.00 ден 38,531.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Инес

39,490.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Бали

50,990.00 ден 41,811.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Браво

44,990.00 ден 36,891.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Месина

53,990.00 ден 44,271.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Симон

47,490.00 ден 38,941.80 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Line десен

Original price was: 35,990.00 ден.Current price is: 23,990.00 ден.
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Cambronne

43,490.00 ден 35,661.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 2

51,990.00 ден 42,631.80 ден

Аголни гарнитури

Агол Хјустон Мини

40,990.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Ривер

54,990.00 ден 45,091.80 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Кембриџ

47,490.00 ден 38,941.80 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Trocadero

43,990.00 ден 36,071.80 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Line

35,990.00 ден 29,511.80 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Montmartre 1

41,990.00 ден 34,431.80 ден
Ново
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Samos

64,490.00 ден 52,881.80 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Montmartre 2

47,990.00 ден 39,351.80 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Voltaire

34,490.00 ден 28,281.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Alma U-vers.

56,990.00 ден 46,731.80 ден
Ново
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Alma

43,990.00 ден 36,071.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Ривер со два троседи

60,490.00 ден 49,601.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам

Аголни гарнитури

Агол Ронд

31,490.00 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Гент 1

75,990.00 ден 62,311.80 ден
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Бахама

48,490.00 ден 39,761.80 ден
Иконка аголна гранитура со механизам
Попуст

Аголни гарнитури

Агол Фелипе

45,490.00 ден 37,301.80 ден

Има ли подобар начин да ја освежите вашата дневна соба од нова аголна гарнитура? Ова извонредно парче мебел овозможува врвна релаксација и комфор за сите членови на семејството. Нашите аголни гарнитури се изработуваат од над 100 видови штоф, а вие може да го изберете оној кој најмногу се вклопува во вашата соба.

Освен тоа, може да одлучете дали аголот ќе биде на лева или десна страна според распоредот на вашата соба. Голем дел од нашите аголни гарнитури се спуштат и со едно движење на потпирачот, може да се опуштете во удобен кревет. Сепак, постои и можност гарнитурите да се направат фиксни и оптимизирани само за седење.

За комплетна удобност, секоја гарнитура доаѓа со солидна дебелина на сунѓер во седлото и различни висини во зависност од моделот. А бидејќи функционалноста е една од нашите движечки сили, во колекцијата ќе најдете аголни гарнитури со вграден простор за складирање.

Привлечно и корисно – тоа го добивате со секоја една гарнитура од нашите салони или онлајн. Сѐ што останува е да ја одберете вашата омилена!

Домашно производство на мебел со одличен квалитет!