Showing 1–36 of 37 results

Попуст
21,990.00 ден
18,691.50 ден
Попуст
25,490.00 ден
21,666.50 ден
Попуст
19,240.00 ден
16,354.00 ден
Ново
Попуст

Троседи

Тросед Montmartre

28,990.00 ден
24,641.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Сохо

39,490.00 ден
33,566.50 ден
Попуст

Троседи

Тросед Го

29,990.00 ден
25,491.50 ден
Попуст
27,990.00 ден
23,791.50 ден

Троседи

Тросед Рио

22,490.00 ден
Ново

Троседи

Тросед Tokyo

28,990.00 ден
Ново

Софа-бед троседи

Софа-бед тросед Mouginеs

50,000.00 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед La Rochelle

48,990.00 ден
41,641.50 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Opera

44,990.00 ден
38,241.50 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Omega 140

49,990.00 ден
42,491.50 ден
Ново
Попуст

Троседи

Тросед Aix

41,490.00 ден
35,266.50 ден
Ново
Попуст

Троседи

Тросед Concorde

54,990.00 ден
46,741.50 ден

Троседи

Софа Funkcijo

44,590.00 ден
Ново
Попуст

Троседи

Тросед Wagram

28,990.00 ден
24,641.50 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Limoges

48,990.00 ден
41,641.50 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Валтер

39,490.00 ден
33,566.50 ден
Ново
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Breat

43,490.00 ден
36,966.50 ден
Ново
Попуст

Троседи

Тросед Trocadero

30,990.00 ден
26,341.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Biblos 140

55,990.00 ден
47,591.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Lugano 160

60,490.00 ден
51,416.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Lugano 140

57,990.00 ден
49,291.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Meduno

49,990.00 ден
42,491.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Codeno

46,790.00 ден
39,771.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Aviano

48,990.00 ден
41,641.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Montasi

45,490.00 ден
38,666.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Imperial

40,990.00 ден
34,841.50 ден
Out of stock

Троседи

Тросед Томи

16,490.00 ден
Попуст

Троседи

Тросед Луси

19,425.00 ден
Попуст
33,590.00 ден
28,551.50 ден
Попуст
46,490.00 ден
39,516.50 ден
Попуст

Троседи

Тросед Бали

23,490.00 ден
19,966.50 ден
Попуст
29,490.00 ден
25,066.50 ден
Попуст

Софа-бед троседи

Тросед Хуго

43,490.00 ден
36,966.50 ден

Најпрактично парче мебел за мала квадратура - тросед! Освен што е омиленото место за седење и е исклучително практичен, истовремено може да биде и многу декоративен и со тоа да остави главен печат на вашата дневна соба. Кога разгледуваме троседи треба да знаеме дека може да имаат повеќе функции и тоа: дополнителен кревет за гости кои треба да преспијат, омилено место за игра со вашите деца, атрактивен детал во дневната соба или место за релаксација и одмор после напорен работен ден. Тапацираниот мебел е дел од секој дом затоа што го зазема најважното место од семејниот живот. Нудиме голем избор модели за сите кои сакаат тросед кој истовремено ќе биде удобен и модерен. Во нашите салони или онлајн може да најдете висококвалитетни троседи и модели во секој ценовен ранг. Особен хит се софа-бед троседите кои штедат простор и се идеално решение за сите кои не можат да си дозволат дополнителна спална соба. Се спуштаат и за миг се трансформираат во практичен лежај. Зграпчете ја вашата перница, омилената прекривка и уживајте во филмски маратон!