Прикажани 3 резултати

Попуст

Детска соба Joy

Комода Joy-K13

20,490.00 ден 14,343.00 ден
Попуст

Детска соба KIKI

Комода Kiki-K22

16,290.00 ден
11,403.00 ден
Попуст

Детска соба KIKI

Комода Kiki-K12

15,290.00 ден 10,703.00 ден

Комодите се неизбежни додатоци на секоја детска соба. Тие не само што ни даваат простор за складирање на нашите најкористени и најценети предмети и парчиња облека, туку најчесто зафаќаат централна локација во нашите соби. Оттука, важно е секој да ја избере комодата што најлесно се вклопува во постојниот дизајн и додава кон убавината на собата.

Нашата опширна колекција комоди опфаќа производи со различен број фиоки и крила во зависност од вашите потреби. Освен тоа, овие парчиња мебел доаѓаат во различни бои, се направени од најквелитетните материјали, а некои се лакирани со високо-сјаен или матиран УВ лак.

Со нашиот механизам на меко затворање, можете да кажете збогум на гласното трескање фиоки и крила. Со ова се намалува триењето за време на употребата и се зголемува животниот век на комодата.

Овие производи можат да внесат класичен или модерен дух во вашата соба и да ви помогнат при креирањето на сопствениот стил. Ве уверуваме дека ќе се вљубите уште на прв поглед!