Showing 1–36 of 70 results

4,990.00 ден5,290.00 ден
15,990.00 ден

Комоди

Комода Olaf

19,990.00 ден
6,490.00 ден7,990.00 ден
Брза
испорака
14,490.00 ден
8,190.00 ден8,790.00 ден

Дневна соба PATRAS

Комода Patras KOM2D4S

18,190.00 ден

Дневна соба Forn

Комода Forn KOM1D3S

23,990.00 ден
Попуст

Дневна соба VIDA

Комода Vida-K2S

22,290.00 ден 16,717.50 ден
Попуст
26,490.00 ден 19,867.50 ден
Попуст
22,990.00 ден 17,242.50 ден
Попуст
22,990.00 ден 17,242.50 ден
Попуст
24,190.00 ден 18,142.50 ден
Попуст
22,590.00 ден 16,942.50 ден
Попуст
19,190.00 ден 14,392.50 ден
Попуст
18,490.00 ден 13,867.50 ден
Попуст
27,990.00 ден 20,992.50 ден
Попуст
16,990.00 ден 12,742.50 ден
Попуст
38,990.00 ден 29,242.50 ден
Попуст
33,990.00 ден 25,492.50 ден
Попуст
28,990.00 ден 21,742.50 ден
Попуст
37,490.00 ден 28,117.50 ден
Попуст
27,590.00 ден 20,692.50 ден
Попуст
28,490.00 ден 21,367.50 ден
Попуст
32,990.00 ден 24,742.50 ден
Попуст
23,490.00 ден 17,617.50 ден
Ново
Попуст
21,590.00 ден 16,192.50 ден
Ново
Попуст
32,490.00 ден 24,367.50 ден
Ново
Попуст

Комоди

Шкафче B2

16,590.00 ден 12,442.50 ден
Брза
испорака
12,990.00 ден
Брза
испорака

Комоди

Фиокар Kala 4F

9,590.00 ден
Брза
испорака

Комоди

Комода Kala 2K

6,990.00 ден

Комоди

Комода Olaf

20,990.00 ден
Online
Only
6,190.00 ден6,690.00 ден
Попуст
29,290.00 ден 21,967.50 ден

Дневна соба OSTIA

Комода Ostia KOM2W2S

29,290.00 ден

Комодите се неизбежни додатоци на секоја дневна соба. Тие не само што ни даваат простор за складирање на нашите најкористени и најценети предмети и парчиња облека, туку најчесто зафаќаат централна локација во нашите соби. Оттука, важно е секој да ја избере комодата што најлесно се вклопува во постојниот дизајн и додава кон убавината на собата.

Нашата опширна колекција комоди опфаќа производи со различен број фиоки и крила во зависност од вашите потреби. Освен тоа, овие парчиња мебел доаѓаат во различни бои, се направени од најквелитетните материјали, а некои се лакирани со високо-сјаен или матиран УВ лак.

Со нашиот механизам на меко затворање, можете да кажете збогум на гласното трескање фиоки и крила. Со ова се намалува триењето за време на употребата и се зголемува животниот век на комодата.

Овие производи можат да внесат класичен или модерен дух во вашата соба и да ви помогнат при креирањето на сопствениот стил. Ве уверуваме дека ќе се вљубите уште на прв поглед!