Локација и контакт

Имаме 4 салони во 4 различни градови во Македонија.

– Скопје – ул. Перо Наков бр.108 а / контакт 072 217 029

– Струмица – Индустриска Зона Василево / контакт 034 326 420

– Кавадарци – ул.Шишка бр.51 / контакт 072 245 908

– Велес – ул.Васа Кошулчева (позади Пододекор) 070 241 522

Вршиме достава и монтажа низ целата држава. Бесплатна достава се врши за сите направени нарачки во износ над 8000 денари. Доколку нарачката е под наведениот износ доставата се доплаќа 1000 денари или производот/ите се подготвуваат за подигање од најблискиот салон.

  • Доставата на мебелот (гарнитури, лежаи, душеци, маси и столици) се врши до првото достапно место до адресата на купувачот, односно место достапно за ТМВ.
  • Купувачите се известуваат за достава на мебелот најмалку 24 часа пред доставата.
  • Внесувањето на мебелот (гарнитури, лежаи, душеци, маси и столици) во домот е обврска на купувачот
  • Оргиналното пакување од производите купувачите треба да го чуват сè
    додека не увидат дека сè е во ред со производот

Можете да направите онлајн нарчка преку нашата веб продавница, да нарачате во инбокс на Facebook или да ни се обратите на некој од нашите телефонски броеви.

салон Струмица, пон-пет 08-19ч, сабота 08-18ч

салон Кавадарци, пон-пет 09-19ч, сабота 09-18ч

салон Велес, пон-пет 09-19ч, сабота 09-18ч

салон Скопје, пон-пет 09-20ч, сабота 09-18ч

Нарачки

Сите производи имаат гаранција, периодот на гаранцијата е во зависност од типот на производ. Душеците имаат поголем период.

За да може гаранцијата да биде искористена, корисникот најпрво треба да ги почитува правилата на користење на производите.
Алмак не презема одговорност доколку производите се оштетени при качување на мебелот во домовите. Секој купувач при доставата на врата проверува дали производот е исправен и одговара на нарачката што ја направил.

За тапацираните производи (лежаи, аголни гарнитури, ТДФ и други) гаранцијата опфаќа оштетување или попуштање на сунѓер, отшивање и кинење на штофот.

За душеците гаранцијата опфаќа техничко оштетување (пропаднат душек). Потребно е да се внимава на секојдневно проветрување на просторијата во која што се наоѓа душекот и на подлогата на којaшто истиот е поставен.

Сите производи се со стандардни димензии и немаме опција за избор на димензии.
Душеците вообичаено ги изработуваме во неколку различни димензии.

Гарнитурите ги изработуваме во штоф, а изборот на боја како и страната на аголот е по ваша желба.