46,990.00 ден 38,531.80 ден

  • Димензии: Ш: 280х175 Д: 93 В: 81 сm
  • Димензии на пуштен: 120х220 сm

blank blank

Категорија: Ознака:
blank
Време на изработка: Изработката и испораката на моделот се врши за 5 недели.
blank
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака. Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.

Видете повеќе

blank

blank

Агол Голино
Агол Голино

blank blank