Код на продуктот: Агол Голино
Достапност: На залиха
32.990,00 ден.

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилијарното живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура ГОЛИНО со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба.

Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата.

Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење.

Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставите Вашата постелнина.


Димензија 283х173х93 см


* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови .Моделот се изработува само во една боја по барање на клиентот.

*Постои опција моделот да биде фиксен по барање на клиентот.


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.
1