Се прикажуваат сите 27 резултати

Прикажани производи1 - 27 од вкупно 27. Производи по страна
Попуст

Душеци

Душек Вива

12,990.00 ден20,990.00 ден
10,392.00 ден16,792.00 ден
Попуст
14,990.00 ден24,790.00 ден
11,992.00 ден19,832.00 ден
Попуст
10,493.00 ден18,193.00 ден
Попуст
12,593.00 ден21,693.00 ден
blank

Душеци

Душек Fresh Air

7,690.00 ден14,990.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Бебе

1,650.00 ден 1,320.00 ден
Попуст
2,990.00 ден 2,392.00 ден
Попуст
16,190.00 ден28,590.00 ден
12,952.00 ден22,872.00 ден
Попуст
12,803.00 ден21,133.00 ден
Попуст
18,990.00 ден31,190.00 ден
15,192.00 ден24,952.00 ден
Попуст
10,790.00 ден17,290.00 ден
8,632.00 ден13,832.00 ден
Попуст
17,990.00 ден29,590.00 ден
14,392.00 ден23,672.00 ден
Попуст
20,390.00 ден30,690.00 ден
16,312.00 ден24,552.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Рио

18,290.00 ден28,990.00 ден
14,632.00 ден23,192.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Como

11,190.00 ден21,490.00 ден
8,952.00 ден17,192.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Dopio

5,943.00 ден11,893.00 ден
Попуст
8,022.00 ден14,300.00 ден
Брза
испорака

Душеци

Душек Comfy Nova

3,290.00 ден6,490.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Lord

16,790.00 ден32,490.00 ден
13,432.00 ден25,992.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Eco Clasic

5,990.00 ден13,990.00 ден
4,792.00 ден11,192.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Miron

11,390.00 ден22,990.00 ден
9,112.00 ден18,392.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Visco

8,790.00 ден20,490.00 ден
7,032.00 ден16,392.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Bentley

30,990.00 ден63,190.00 ден
24,792.00 ден50,552.00 ден
Попуст

Душеци

Душек King

14,190.00 ден28,490.00 ден
11,352.00 ден22,792.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Ambia

13,590.00 ден26,990.00 ден
10,872.00 ден21,592.00 ден
Попуст

Душеци

Душек Moon

14,690.00 ден29,490.00 ден
11,752.00 ден23,592.00 ден
4,790.00 ден8,190.00 ден

Како да одлучите дали е време за промена на вашиот душек? Едноставно, слушајте го своето тело! Дали наутро се будите одморени и свежи, или пак поуморни и со болки во различни делови од телото? Дали навечер додека спиете бескрајно се превртувате и никако не можете да најдете соодветна, удобна позиција? Дали и откако ќе ја смените страната на душекот нема подобрување? Веројатно сфативте, вам ви е потребен нов и квалитетен душек за континуиран и здрав сон – за да се разбудите наспани. Пред да тргнете во потрага по нов душек, направете кратка анализа за она што ви е потребно, а ние можеме да ви ветиме: - квалитетни душеци за кревет; - одлични цени; - различни нивоа на висина и квалитетен состав; - двострани душеци; Два најважни критериуми се: удобност и соодветна потпора. Вашите лични преференции се важни, но секогаш имајте на ум дека кога ќе легнете – р’бетот треба да е прав. Откако ќе си ги одговорите прашањата, вие сте веќе на половина пат да го изберете вашиот нов душек! Преостанува да ги разгледате моделите внимателно читајќи ги спецификациите и да одлучите!
blank