Код на продуктот: tdf hugo
Достапност: На залиха
59.990,00 ден.

Димензии на елементи :


Тросед Хуго

195х100х90 см

Двосед Хуго

150х100х90 см

Фотелја Хуго

90х100х90 см


* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Цена на тросед 33 490 ден

Цена на двосед 14 490 ден

Цена на фотелја 11 990 ден

* Можност за купување на одделни елементи (само тросед, само двосед, само фотелја или комбинирано)


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.