Код на продуктот: 3 Kiki
Достапност: На залиха
4.090,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

55 х 49 х 64 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

  • KLT бела
  • KLT буква
  • KLT јасен
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.