Код на продуктот: dnevna soba bergen
Достапност: На залиха
39.850,00 ден.

Комода Берген KOM2D2S

димензија 47 х 110 х 98 см


Полица Берген 150

димензија 32.5 х 150 х 27 см


Витрина Берген REG1W2S

димензија 47 х 72 х 202 см 


ТВ Комода Берген RTV3S

димензија 47 х 156 х 64 см


Достапна боја - Само од моделите на фотографијата

*Лицето и корпусот на моделите се од иверка

 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.