Код на продуктот: Агол Јасмин
Достапност: На залиха
29.990,00 ден.

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилијарното живеење.  Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура Јасмин со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба.

Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата.

Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење.

Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставите Вашата постелнина.


Димензија 300 х 200 х 100 см

* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа. Постои опција за изработка на моделот со комбинација на бои. Еко кожа може да се аплицира на основата, но не и на делот за спиење. Моделот во целост не може да се изработи од еко кожа.


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.