Код на продуктот: Агол Лестер
Достапност: На залиха
34.990,00 ден.

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилијарното живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура Лестер со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба. Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата. Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење. Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставате Вашата постелнина.


Димензија 213х275х100 см


* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа, но истиот не се изработува целосно во еко кожа

*Моделот има можност да биде комплетно фиксен  


 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.