47,490.00 ден 38,941.80 ден

  • Димензии: Ш: 280х210 Д: 100 В: 80/100 сm
  • Димензии на пуштен: 130х190 сm

blank blank

blank
Време на изработка: Изработката и испораката на моделот се врши за 5 недели.
blank
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака. Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.

Видете повеќе

blank

blank

Агол Симон
Агол Симон

blank blank