blank
Време на изработка: Времето на изработка и испорака за моделот е 3-4 недели.

Агол Montmartre 2

41,990.00 ден
35,691.50 ден

Димензии: Ш: 260х260 В: 71 Д: 100 cm

Погледни ги сите Штофови

blank blank blank