blank
Време на изработка: Времето на изработка и испорака за моделот е 3-4 недели.

Агол Cambronne

34,990.00 ден
28,691.80 ден

Димензии: Ш: 270х180 В: 88 Д: 100 cm

Погледни ги сите Штофови

blank blank blank

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака: