Роденденски месец – 4 години Алмак Велес!

Овој месец одбележуваме 4 години од отворањето на нашиот салон во Велес! 

Цели 4 години произведуваме квалитет, успеси и безброј задоволни клиенти!

Нашиот салон во Велес со години ја има привилегијата да им помага на безброј семејства и поединци да создадат удобни и пријатни простории. Со други зборови, тука сме да ве одведеме до вашиот совршен, топол дом. 

Овој месец, ние не ги прославуваме само успешните години работа во Велес, туку и довербата и поддршката која ја добиваме од вас, купувачите.

Нашите почетоци – од мал погон до големи фабрики

Кога првпат ги отворивме вратите на нашиот салон во Велес, имавме релативно едноставна цел: да обезбедиме висококвалитетен мебел за нашите потрошувачи и да им дадеме врвна услуга на која ќе се сеќаваат. 

Како и во другите градови, и во Велес започнавме од мала работилница. Нашите капацитети растеа со времето, а сега опфаќаат големи фабрики, огромен тим, најсовремено опремен производствен оддел и продажни салони по европски стандарди. 

Од нашето основање постигнавме многу. Но, најмногу се гордееме со фактот дека во кус временски период станавме една од најуспешните македонски приказни во производство на мебел.

Кога нашите основачи го направија првиот чекор, Алмак беше специјализиран за прилагоден мебел од цврсто дрво. Оттогаш, чекор по чекор учевме за фузијата на уметноста и дизајнот на ентериер. Со тек на време, ја сфативме потребата од функционалност и ја научивме важноста на издржливоста. 

Низ годините, нашиот асортиман се прошири, а денес сè уште воведуваме нови производи кога воочуваме потреба од нив. Одделуваме ресурси за да истражуваме нови дизајни и опции за ткаенина со цел да ги исполниме вашите желби и да се осигураме дека го добивате токму она што го посакувате.

Роденденски шопинг цел месец!

Сè до 25 јули, во четирите салони на Алмак ќе има огромна роденденска шопинг треска. 

Иако славиме роденден на салонот во Велес, може да ги искористите попустите и во Скопје, Струмица и Кавадарци!

Доколку се регистрирате преку веб и ја направите вашата прва веб нарачка, добивате ДОПОЛНИТЕЛЕН 5% ПОПУСТ и на производите кои веќе не се на акција. Да, може да добиете дури 2 попуста!

Ви благодариме на довербата

За крај, би сакале да ви се заблагодариме што секојдневно ја нудите вашата безрезервна поддршка. Секоја добиена фотографија од новиот мебел која ќе ја споделите со нас ни влева уште повеќе желба да продолжеме напред. 

Благодарни сме можеме да бидеме дел од вашиот дом.

 

 

Напишете коментар