blank
Време на изработка: Времето на изработка и испорака за моделот е 3-4 недели.

Агол Месина

48,490.00 ден
41,216.50 ден

  • Димензии: Ш: 240х285 Д: 95 В: 85 cm
  • Димензии на пуштен: 190×140 cm
Погледни ги сите Штофови

blank blank blank

SKU: Не е достапно Категорија: Ознака: