27,190.00 ден34,490.00 ден
24,471.00 ден31,041.00 ден

забелешка: моделот е достапен само за онлајн нарачки, истиот не е на излог низ салоните.

SKU: Не е достапно Категории: , , Ознака:
blank
Време на изработка: Изработката и испораката на моделот се врши за 20 дена.

Видете повеќе

blank

blank

Трпезариска маса Лода 2
Трпезариска маса Лода 2
27,190.00 ден34,490.00 ден
24,471.00 ден31,041.00 ден Избери опции