Кујна EVEGREEN

148,000.00 ден

  • Елементите на кујната може да се купуваат и одделно, а може и да се додаваат други елементи од колекција Evergreen по избор
  • Цената може да варира во зависност од дополнителните делови што ќе бидат вклучени во кујната (лајсни, избор на плоча, декоративни стубови, елементи со поголеми или помали димензии и сл.)