17,990.00 ден18,990.00 ден

Димензии: 200cm висечки и долни елементи
*садоперот не е вклучен во цената
висечки елементи: Д: 30cm, В: 70cm
долни елементи: Д: 47cm, В: 85cm
плотна: Д: 60cm, Ш: 120cm

SKU: Не е достапно Категории: , , Ознака:

Видете повеќе

blank

blank

Кујна Блок 200
Кујна Блок 200
17,990.00 ден18,990.00 ден Избери опции