Витрина Наташа

9,790.00 ден 7,832.00 ден

Боја – златен храст/бело
Иверка – 18 мм
Димензии по елементи:
Полица (коцки) 180 x 20 x 22 cm
ТВ дел 180 x 35 x 48 cm

Категорија: Ознака: