Slide

висечка полица

100x5x19 cm

3490 мкд.

ТВ комода

159x50x55 cm

14490 мкд.

витрина К2

101x128x49 cm

18990 мкд.

комода

159x102x49 cm

22490 мкд.

витрина В1

69x201x49 cm

19490 мкд.

огледало

125x75x4 cm

22490 мкд.

клуб маса

102x45x65 cm

10990 мкд.

Slide

Ново

септемвриски флаер

Бесплатна

достава и монтажа

2,990.00 ден3,290.00 ден
2,190.00 ден

Online оnly производи

Трпезариска маса Volker

3,490.00 ден
16,490.00 ден
Попуст!
13,490.00 ден
Попуст!
4,890.00 ден10,690.00 ден

Комплет кујна Tara

Кујнски елемент Modern R-90-2MZ/3

19,300.00 ден

Комплет кујна Modern

Кујнски елемент Modern R-80-2MZ/3

18,400.00 ден

Комплет кујна Modern

Кујнски елемент Modern R-60-3FS/3

27,500.00 ден

Комплет кујна Modern

Кујнски елемент Modern R-60-3FMS/3

30,000.00 ден
19,300.00 ден

Комплет кујна Lira

Кујнски елемент Lira R-60-2K/2

9,800.00 ден

Душеци

Душек Вива

7,690.00 ден15,390.00 ден
10,290.00 ден18,190.00 ден
11,090.00 ден19,790.00 ден
19,490.00 ден38,990.00 ден
7,590.00 ден14,190.00 ден

Душеци

Душек Бебе

1,190.00 ден
12,190.00 ден22,090.00 ден
Внеси го својот e-mail овде и учествувај во трката за вреден подарок! Нова причина за фалење, нова причина за дарување! А подароците се многу и многу вредни!

Популарни Категории

Нашите брендови

Дополнителни акции

Последни Објави