Клуб маса – освежување кое може да си го дозволите!

Клуб маса - освежување кое може да си го дозволите

Без разлика кој е периодот од годината секогаш бараме освежување кое ќе ја одржи динамиката во домот. Кога сакаме промената да биде брза, лесна и секако, креативна тогаш време е за нова клуб маса. Не бара многу време, ниту пак поголем буџет, а бидејќи е централен елемент на дневната соба, оваа промена значително ќе влијае на креирањето на амбиентот. Не е секогаш неопходно масата да биде 100% координирана со остатокот од мебелот, но пожелно е да постои некоја поврзаност. Клуб маса – освежување кое може да си го дозволите!
Да поставиме некои основни правила:

  • Димензиите на масата треба да се усогласат со големината на просторот;
  • Обликот се одредува од пространството на просторијата. За поголем простор предложуваме да избирате правоаголни клуб маси, а за помал простор да биде округла;
  • Треба да бидe повисокa или понискиa од гарнитурата

Откако ги дефиниравме основните правила погледнете ги нашите ТОП 3 предлози:

Кога станува збор за естетските побарувања, овој модел целосно ќе ги задоволи, особено ако сте љубител на префинет дизајн. Клуб маса за дневната соба во кристално бела боја со една фиока во декорација од дрво од пацифички орев. Покрај фиоката има отворена полица кадешто можете да ја ставите омилената книга или да поставите украсни предмети. Нозете се со резбана дрвена конструкција и му даваат посебен шарм на ова парче мебел. Лакирана со УВ лак со 99,7% сјај. Поседува лизгачи со пригушувачи за тивко да се затвори фиоката.

Модел кој внесува динамика и со својот дизајн го разбива фокусот на една точка. Нема тркалца, но тоа не ја намалува нејзината функционалност. Лесно ќе ја поставите онаму каде што ви е најпотребна во даден момент, што е уште еден плус за корисноста, но и естетската промена.

Идеална алтернатива за правоаголна клуб маса, со флаерска цена, која идеално се вклопува во секоја дневна!

Кога ќе избирате клуб маса обидете се да не ја третирајте како мало парче мебел, бидејќи тоа е централната точка на дневната соба и всушност го нагласува стилот на целото опкружување!

Напишете коментар