Славиме две години Алмак Велес

Славиме две години Алмак Велес

Јуни е месецот кога го славиме роденденот на нашиот салон во Велес. Со љубов, посветеност, желба за работа, Home by Almak стана синоним за мебел во Македонија со квалитет, креативни решенија и професионален пристап. Славиме две години Алмак Велес со неверојатно ниски флаерски цени на најбараните производи, големи попусти на целиот асортиман, подароци и изненадувања.

Сè до утре, 4 јуни, голема роденденска шопинг треска во сите четири салони на Алмак. Освен во Велес, може да нè  посетите и во Скопје, Струмица и Кавадарци !

За нас, секој прецизно изработен производ е патување на откривање и истражување за иновативен и безвременски дизајн. Секое парче го правиме на уникатен и детален дизајнерски начин со комбинација од преку 100 модели и бои на штофови, долготрајни материјали и естетски форми.

Дизајнираме и произведуваме тапациран мебел кој има цел да ги исполни вашите желби со уникатни просторни и визуелни карактеристики. Според сите параметри на производството и продажбата, Алмак во последните години прерасна во еден од најголемите производители на мебел во регионот.

Прераснувањето во четири различни салони низ Македонија во Скопје, Струмица, Велес и Кавадарци, никогаш не би било можно без посветен и неверојатен тим. Ние растеме заедно, секој ден, бидејќи само небото е граница.

Од мала работилница – до големи фабрики, тим од џиновско семејство, до најсовремено опремен производствен капацитет и продажни салони по европски стандарди, постигнавме многу во краток временски период и станавме една од најуспешните македонски приказни во делот на производство на мебел. Кога го направивме првиот чекор, бевме специјализирани за прилагоден мебел од цврсто дрво. Се научивме на уметноста на фузија во дизајнот на ентериер, ја сфативме потребата од мултифункционалност и ја научивме важноста на издржливоста. Нашиот асортиман се проширува во текот на годините и продолжува да се шири. Продолжуваме да воведуваме нови дизајни на мебел и опции за ткаенина, за нашите клиенти да го добијат најдоброто според нивниот вкус.

Напишете коментар