Нови модели во производствениот погон на Алмак мебел

Нови модели во Алмак

Некогаш не е потребно да се менува целосниот амбиент во домот или просторијата која има потреба од освежување, доволно е да изберете едно парче мебел кое ќе остави впечаток, во боја која ќе ја донесе саканата промена. Затоа, довербата треба да ја доделите на професионалци кои имаат долгогодишно реноме и традиција во изработката на квалитетен мебел за сечиј вкус. 2022 е година на многу промени и нови модели во производствениот погон на Алмак мебел!

Како што зачекоруваме во пролетта, со големо задоволство ја претставуваме новата колекција на гарнитури, модели на тапациран мебел за сечиј вкус!

Следејќи ги вашите потреби и барањата кои ни ги упатувавте во текот на изминатите години, во 2022 на пазарот претставуваме повќе нови модели на аголни гарнитури, ТДФ гарнитури, душеци и гарнитури со софа-бед механизам кои во чекор ги следат светските трендови во изработка на квалитетен и модерен мебел.

Новите модели се карактеризираат со едноставност и функционалност, како и можност за избор на страна на агол, избор меѓу модели кои се фиксни и модели кои се трансформираат во лежаи за спиење, како и голем избор на штоф-карти со стотици достапни бои.

Сите нови модели во производствениот погон на Алмак мебел се на промотивен попуст од -20% и може да ги погледнете ТУКА.

Додека се фокусираме на моделирање на атрактивни парчиња, нашите дизјнери поминуваат часови во истражување на последните актуелности во светот на мебелот. Затоа, неодамна имавме промоција на троседи со софа бед механизми, компактни парчиња мебел кои во еден потег се трансформираат во удобни лежаи за двајца. Троседите, односно механизмот вклучува и душек кој го прави спиењето удобно, па затоа мебелот со софа-бед механизам  е вистински хит во светот.

Во производствениот погон кој продуцира стотици модели на тапациран мебел и душеци за сечија потреба и вкус постојано работиме на надградување на производствениот процес и технологијата, истовремено следејќи ги вашите барања и потреби. Без разлика на тоа дали ќе се одлучите за седечки гарнитури, boxspring лежаи или душек (во разни домензии по ваша мерка), производите на Алмак поддлежат на гаранција за квалитет која го гарантира нашето реноме и ви го олеснува изборот.

Алмак – мебел за сечиј дом!