Код на продуктот: pretsobje apolon
Достапност: На залиха
16.300,00 ден.

 Димензии на елементи

Плакар 50х37х209 см

Закачалка 50х37х209 см

Огледало 50х113 см

Комода 50х37х95 см


*Елементите од претсобјето можат да се купат одделно 


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.