Код на продуктот: pretsobje stela
Достапност: На залиха
28.950,00 ден.

Сите елементи од Претсобје Стела можат да се купат одделно:

Витрина Стела 8490 ден

Закачалка Стела  4990 ден

Ципелар Стела 6490 ден

Огледало Стела 2990 ден

Комода Стела 5990 ден


 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.