Код на продуктот: agol karlo
Достапност: На залиха
15.490,00 ден.

Димензија ( должина, ширина, висина )

230 х 136 х 82 см


*Аголот може да се ротира од левата или од десната страна по барање на клиентот

*Достапна боја на моделот - Достапност само од приложеното на фотографија


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.