Код на продуктот: agolna garnitura karol 1
Достапност: На залиха
13.490,00 ден.

Димензија ( должина, ширина, висина )

234 х 163 х 85 см


*Аголот може да се ротира од левата или од десната страна по барање на клиентот

*Достапна боја на моделот - Достапност само од приложеното на фотографија*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.