Код на продуктот: Agolen ormar Numero
Достапност: На залиха
14.200,00 ден.

Димензија (ширина, должина, висина)

92,5 х 52 х 90,5 х 52х217,5 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

  • виолетова
  • розева
  • сина
  • зелена
  • сива
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.