Код на продуктот: G23 Kiki
Достапност: На залиха
11.190,00 ден.

Димензија (ширина , висина, должина )

84 х 198 х 56 см

Постојат повеќе варијанти на бои и избор на модели:

 • G23 бело деним
 • G23 бело јасмин
 • G23 бело маслина
 • G23 буква бело
 • G23 буква деним
 • G23 буква јасмин
 • G23 буква песок
 • G23 буква маслина
 • G23 јасен бело
 • G23 јасен деним
 • G23 јасен јасмин
 • G23 јасен песок
 • G23 јасен маслина
*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.