Код на продуктот: komoda hrast 1
Достапност: На залиха
3.590,00 ден.

Димензија ( ширина, висина, должина)


75 х 37 х 95 см


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.