Код на продуктот: komoda 4 belo roma
Достапност: На залиха
5.990,00 ден.

Димензија ( ширина, висина, должина)


75 х 52 х 80 см


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.