Код на продуктот: komoda roma 3 tobako
Достапност: На залиха
5.990,00 ден.

Димензија ( ширина, висина, должина)


112,5 х 37 х 95см


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.