Код на продуктот: Play KR90
Достапност: На залиха
8.100,00 ден.
Димензија ( ширина, висина, должина)

97 х 95 х 221 см

*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.