Код на продуктот: Агол Месина
Достапност: На залиха
39.990,00 ден.

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилјарното живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура Месина со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба. Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата. Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење


Димензија 240 х 285 х 95 x 85 см

Димензија на простор за спиење 190х140 см


* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа ( еко кожа на моделот може да се изработи само на основата, во целост нема опција за изработка од еко кожа). По желба на клиентот моделот може да се изработи во неколку бои и варијации на штоф.

* Моделот има опција да биде комплетно фиксен.


 *По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.Слични продукти