Код на продуктот: Бокспринг Фиренца
Достапност: На залиха
18.990,00 ден.

Достапни опции

Нова генерација на лежаи (Boxsprings) која изгледа многу модерно и лесно се вклопува во секој простр. Лежајот Фиренца на страничните делови има 2 фиоки кои Ви обезбедува простор за Вашата постелнина.

Во составот на лежајот добивате квалитетен душек изработен од жичени јадра и обострано со 4 см сунгер.

Душекот стои на подлога од латофлекс летвички који даваат голема удобност и подолга гаранција на душекот.


* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

* Димензии за простор за душек кои се изработуваат 

200х140  

200х160 

200х180


*По купувањето ќе бидете контактирани од нашата доставна служба за дефинирање на термин за испорака.

Купените производи ќе бидат испорачани во најкраток можен рок.
Слични продукти