Код на продуктот: Претсобје Лана
Достапност: На залиха
25.990,00 ден.

- Плакар 

Димензија – 70х 200 х 35 см

Боја – бело/сонома

Иверка – 25мм/18мм

 

- Чевларник

Димензија – 70х 102 х 35 см

Боја – бело/сонома

Иверка – 25мм/18мм

 

- Комода + Закачалка 

Димензија – 60 х 200 см

Боја – бело/сонома

Иверка – 25мм/18мм

 

- Огледало

Димензија – 64 х 86 см

Боја – бело/сонома

Иверка – 25мм/18мм